top of page

Jobba hos oss

Välkommen till vår karriärsida!

 

Vi är alltid intresserade av att möta begåvade, passionerade och engagerade människor som delar vårt engagemang och vår vision.

Just nu har vi inga direkta tjänster lediga, men det betyder inte att vi inte vill höra från dig. Vi är alltid intresserade av att lära känna nya talanger som kan bidra till vår organisation. Vi uppmuntrar därför alla att skicka in en spontanansökan.

När du skickar in din ansökan, vänligen inkludera ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dina färdigheter, erfarenheter och varför du tror att du skulle vara en bra match för oss. Om det uppstår en ledig tjänst som matchar dina kvalifikationer och intressen, kommer vi att kontakta dig.

Vi värdesätter mångfald och välkomnar ansökningar från alla oavsett ålder, kön, etnicitet, religion, sexuell läggning, funktionshinder eller andra skyddade egenskaper.

Att arbeta hos oss innebär att vara en del av en dynamisk och inkluderande miljö där dina idéer och bidrag spelar en viktig roll. Vi ser fram emot att höra från dig och att kanske ha dig som en del av vårt team i framtiden.

Skicka din ansökan till: victor@dinservicepartner.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

bottom of page