top of page

Våra tjänster

Oavsett om det gäller vitvaror eller luftvärmepumpar, är vi här för att säkerställa att de fungerar effektivt och pålitligt. Vi vet hur viktigt det är för ditt hem att dessa enheter fungerar som de ska, och vi är dedikerade till att tillhandahålla snabb och effektiv service när du behöver det mest.

Vår kompetenta och erfarna personal är utbildade att hantera en mängd olika problem och kan reparera de flesta märken och modeller på marknaden. Vi strävar efter att erbjuda en service som inte bara löser ditt problem, men också är kostnadseffektiv och miljövänlig.

Så när dina vitvaror eller luftvärmepumpar börjar visa tecken på problem, tveka inte att kontakta oss.

 

Vi är här för att hjälpa till, och ser fram emot att bli din självklara servicepartner.

Vitvaruservice

Att boka vår vitvaruservice ska vara enkel och smidig. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret genom att klicka på "Boka Service", då tar vår bokningsavdelning kontakt med dig för att hitta en tid som passar

När det gäller ditt första servicebesök, kommer en av våra erfarna tekniker att noggrant undersöka din vitvara, diagnostisera problemet och rekommendera den mest effektiva lösningen. Om det är möjligt att reparera problemet direkt vid första besöket, så gör vi det. Om reservdelar behövs, kommer vi att återkoppla till dig med ett kostnadsförslag för att reparera din vitvara.

 

Vår mission är att tillhandahålla en service som är prisvärd, effektiv och av högsta kvalitet. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina vitvaruproblem.

Pris från: 895 kr efter RUT-avdrag.

Installation av vitvaror

Att boka installation av vitvaror hos oss är smidigt och enkelt. Fyll i formuläret genom att klicka på "Boka Service", och vi tar kontakt för att planera en passande tid.

 

Vid installationen ansvarar vår tekniker för att leverera, installera och provköra din nya vitvara för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Om det finns gammal utrustning som behöver forslas bort, tar vi hand om återvinningen.

 

Pris från: 1595 kr.

bottom of page